[Ctrl-P] Comedian Flays (Shameless) GMO Zombie Myths

Een control-paste, gewoon omdat ik nog steeds op adem aan het komen ben van de snelheidswedstijd “schrijf eens een blad of drie ministerpapier vol”, a.k.a. examens. Momenteel ligt het boek Science left behind opnieuw op mijn bord, het boek waarin Alex Berezow en Hank Campbell de “feel-good fallacies” van een opkomende anti-wetenschappelijk links(erige) generatie fileren. En dat onderwerp ligt mij, pro-science leftie, nâ aan mijn gehavende en door de medische wetenschap gerepareerde hartje. Een korte bespreking volgt in de rubriek “Book Liberation Movement”.

Als opwarmer alvast Keith Floors meest recente blogartikel Comedian Flays GMO Zombie Myths met de bespreking van een nieuwe studie omtrent ggo-katoen en ondervoeding (of beter, het gebrek daaraan). De uitsmijter is “I love Monsanto”, een video van de eerder grofgebekte comedian Dusty waarin hij enkele “feel-good fallacies” van het anti-ggo-volkje onder de loep neemt.

Maar vergeet ook niet het artikel zelf te lezen!