25/08/2013: Global March Against Airplanes!

chemtrails

 

Indien u nog niet veel Geschiedenis heeft meegemaakt in uw leven, dan vraag ik u geduldig te wachten tot zondag 25 augustus 2013. Op die dag wordt namelijk de eerste massale “Belgian march against chemtrails and geoengineering” georganiseerd. Dat wordt koppenlopen in de hoofdstad. Files, opstoppingen, en als ik de desbetreffende Facebook-pagina goed lees, groene en anarchistische volksopstanden. Revolutie, quoi.

Eén e-mailtje, meer was niet nodig om mijn reeds gehavende hartje een slag sneller te doen slaan. Eén berichtje van een jong lid en lijstvuller van Groen-Gangmaker Boechout-Vremde, niet ver van Antwerp Airport.

Met deze mail wil ik iedereen uitnodigen om voor zichzelf wat opzoekwerk te doen op het internet. Er zijn immers believers en sceptici die gehoord moeten worden alvorens een gefundeerde mening gevormd kan worden. De volgende links kunnen je op weg helpen: http://skepp.be/nl/buitenaards-leven-complotten gevaarlijke-luchtkastelen#.UePrrY0vmHN in het kamp van de sceptici en http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M10&ss=P736&l=NL helemaal aan het andere eind van het spectrum.

Vorige week heb ik de film What in the world are they spraying bekeken, en deze wil ik vooral aanraden, het is ook de directe aanleiding van mijn bezorgdheid en mailing. Maar kijk vooral zelf naar de lucht. (dit weekend kon ik duidelijk zien hoe een vliegtuig een dik wit spoor voortbracht hier abrupt mee stopte, en zonder spoor gewoon verder vloog).

25 august 2013, noteer het in uw agenda.

 *  *  *

P.S. De volledige e-mail (enkel de interpunctie is hier en daar aangepast om het geheel minder onleesbaar te maken):

Van: [naam verwijderd]
Datum: 15 juli 2013 15:31
Onderwerp: Chemtrails?

Aan: [naam verwijderd]

Beste,

Sinds kort is het fenomeen chemtrails meer en meer in de aandacht aan het komen, maar de aandacht is nog te beperkt voor een fenomeen zo gevaarlijk voor het leefmilieu, vandaar dat ik deze mail rondstuur.

Voor zij die nog niet gehoord hebben van ‘chemtrails’ volgt hier een kort woordje uitleg (geplukt van op wikipedia, een coherente uitleg):

“Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op contrail (condensation (condensatie) en trail). Het begrip ‘chemtrail’ wordt gebruikt in complottheorieën die stellen dat er sprake is van het moedwillig verspreiden van bepaalde chemische stoffen in de atmosfeer vanuit straalvliegtuigen, waarbij de condensstrepen deze stoffen kunnen ‘camoufleren’. De meeste van deze theorieën gaan ervan uit dat de overheid of NAVO verantwoordelijk is voor de verspreiding van de chemische stoffen.

Doel van de chemicaliën zou volgens de aanhangers van de theorie kunnen zijn:

  • beïnvloeden van het weer, klimaat of milieu;
  • het verstoren van militaire opsporingssystemen. In militair verband worden vanuit vliegtuigen soms grote hoeveelheden polymeerdeeltjes met een opgedampte laag metaal uitgesproeid (antiradarsneeuw), met het doel radarsignalen te ontregelen[1];
  • het beïnvloeden en daarmee onderwerpen van bevolkingsgroepen;
  • het uitvoeren van een selectie op mens of dier (uitroeien van zwakke individuen, eugenetica);
  • oefeningen in het kader van biologische en chemische oorlogsvoering. Uit een Brits overheidsrapport uit 2002 blijkt dat tussen 1940 en 1979 grote hoeveelheden chemicaliën (waaronder zink- en cadmiumverbindingen) en bacteriën over de Britse bevolking zijn uitgesproeid als chemtrails via vliegtuigen als onderdeel van een geheim militair programma in het kader van biologische oorlogsvoering [2][3];
  • bescherming van elektronisch dataverkeer tegen kosmische straling.

Aanhangers van de chemtrailtheorie zien een duidelijk onderscheid tussen ‘echte’ contrails, die snel zouden verdwijnen, en ‘chemtrails’ die veel langer zouden blijven hangen, waarbij die chemtrails dan een systematisch raster zouden vormen. In werkelijkheid is de tijd dat een condensspoor blijft hangen sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en de hoogte waarop wordt gevlogen en kunnen gewone contrails ook uitgroeien tot cirrusachtige wolken die uren blijven hangen.”

Voor veel mensen is het moeilijk om te geloven dat er mensen zijn die zo veel macht hebben en zo slecht zijn dat zo zo iets zouden kunnen doen. Daarom worden deze en gelijkaardige verhalen (bv. over 9/11) afgedaan als complottheorieën, zonder meer.

Met deze mail wil ik iedereen uitnodigen om voor zichzelf wat opzoekwerk te doen op het internet. Er zijn immers believers en sceptici die gehoord moeten worden alvorens een gefundeerde mening
gevormd kan worden.

De volgende links kunnen je op weg helpen: http://skepp.be/nl/buitenaards-leven-complotten/gevaarlijke-luchtkastelen#.UePrrY0vmHN in het kamp van de sceptici en http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M10&ss=P736&l=NL helemaal aan het andere eind van het spectrum.

Vorige week heb ik de film ‘What in the world are they spraying’ bekeken, en deze wil ik vooral aanraden, het is ook de directe aanleiding van mijn bezorgdheid en mailing.

Maar kijk vooral zelf naar de lucht.

(dit weekend kon ik duidelijk zien hoe een vliegtuig een dik wit spoor voortbracht hier abrupt mee stopte, en zonder spoor gewoon verder vloog)

Als je overtuigt bent  kom dan op 25 augustus naar Brussel (https://www.facebook.com/events/602069556483638/619806101376650/?notif_t=plan_mall_activity voor exacte locatie en tijdstip) en praat, mail, afficheer er over!

Hopelijk tot dan

Groeten

[naam verwijderd]