30 maart 2014: Paranormale beurs te Antwerpen

parascoop (1)We gaan er naartoe, en deze keer niet gewoon om te kijken. Die gasten van Parascoop weten niet wat hen boven het hoofd hangt.

Of misschien wel.

Hoe dan ook, zo’n para-beurs, dat is niet voor watjes. Reeds aan de ingang wordt vakkundig alle vitaliteit uit je lijf en leden gezogen, en dat voor maar negen euro, terwijl je jezelf afvraagt hoe je dat bordje “Abandon all hope, ye who enter here” toch hebt kunnen missen. Er is meer joie de vivre op de afdeling geriatrie van het Middelheim ziekenhuis drie halve kilometers verder dan in deze halfopen, tijdelijke instelling voor esoterisch andersbegaafden. Op zo’n beurs heb je niets aan je skeptische survival skills en ik vermoed dat zelfs de Skep-App op je smart phone de vibes, de straling te deprimerend vindt om te werken.

Parascoop Antwerpen, zondag, 30 maart 2014, van 10.00 u tot 18.00 u.