Mundo Mágico 2020 (en 2021)

Mundo Mágico zit erop. Nah, opnieuw. Mundo Mágico 2020 zit erop, en dat klinkt al direct een pak hoopvoller. Wij gaan volgende maand terug aan de slag: we zijn er zeker van dat er ergens in onze hoed een Antwerpse zomereditie zit en een nieuwe MM in Gent, voor februari 2021.

Een nieuwe editie. Niet per se groter, beter, langer.
Ons is het groot (en groots) genoeg. The House of Mysteries is te gezellig om als menselijk stapelhuis te gebruiken. We zijn zo blij met deze drie gasten en lezingen dat we hopen dat de volgende optredens even goed zijn. En langer? Drie weekenddagen is genoeg :-).

We moeten heel wat mensen bedanken: Kobe van Herwegen, Paul Voodini, Luc Poppe van House of Mysteries. Natuurlijk ook Tayson Peeters, de man van de eerste voorbereidingen en de laatste lezing. Ik hoop dat hij plezier beleeft aan zijn nieuwe gordijnen!

Verder ook Neda (moral support en logistiek), Sacha Rypens (cameraman, dompteur van TP) en Claire Moens (wiens charme en woorden de voorstellingen aan elkaar lijmden). En SKEPP, natuurlijk. Merci voor de steun, Paul De Belder!

Geen lezingen zonder publiek, en jullie waren behalve talrijk ook nog eens al te sympathiek. Bedankt, oh zo aardige mensen!