Wat 2012 brengt

Wat 2012 brengt - champagne

  • Na Big Pharma, Big Science, Big GMO ontdekt de online gemeenschap van samenzweringsdenkers in april 2012 de meest globale samenzwering tot nu toe: Big Ignorance.
  • 2012 brengt 365 cruciale dagen voor de euro. Op de 366ste dag beslist de Europese Centrale Bank om op de bankbiljetten ook de waarde in Renmimbi Yuan te vermelden.
  • In februari herberekent een team van onafhankelijke vorsers het einde van de Mayakalender en koopt de domeinnamen www.mayapredictions2014.com, www.mayapredictions2016.com en www.mayapredictions2018.com. Ook Hollywood ruikt gemakkelijk geld en volgt de nieuwe hypes.
  • De eerste tests met computers die drijven op het neo-homeopathische principe “water heeft een geheugen” worden uitgevoerd in september 2012. Maar het zal nog minstens 200 jaar duren voor de wetenschap zo ver is om de eerste positieve resultaten te bevestigen, aldus een woordvoerder van de Zwitserse Apotheek.
  • In het salon-linkserige tijdschrift MO* verschijnt in het nummer van augustus het eerste artikel waarin het Westen niet verweten wordt de oorzaak te zijn van het catastrofale onderwerp van dat artikel.
  • De Occupy-beweging vindt in oktober een nieuwe straat via Google Street View en beslist ook die te claimen.
  • Dezelfde beweging geeft een rekenfoutje toe en zal vanaf juli 2012 enkel nog maar slogans gebruiken waarin wordt uitgegaan van 0,99% en van een zeer trage groei.

 Een gelukkig, gezond en vrolijk 2012!