21 juni: Dag van het Humanisme

vhemtBen je, zoals steeds, je eigen business aan het minden, stoot je (via een donker groene eco warrior) op dit: De Beweging ter Vrijwillig Uitsterven van de Mensheid.

“Het uitsterven van het menselijk ras door vrijwillig stoppen van voortplanting zal er voor zorgen dat de Aarde en haar Biosfeer weer gezond kunnen worden, ” beweren de jongens en meisjes van VHEMT. “Overbevolkingsverschijnselen en voedselschaarste zullen verminderen als onze bevolking afneemt.” Dit soort onmetelijke domheid waarschijnlijk ook.

Smakeloos om dit te publiceren een dag voor 21 juni? Nah, gewoon een extra reden om er een extra lap op te geven.

Op de Dag van het Humanisme staan we stil bij de centrale plaats die de mens krijgt in het vrijzinnig humanistisch gedachtegoed. Met deze spot laten we mensen kennis maken met het vrijzinnig humanisme en met deMens.nu. Als koepel van vrijzinnig humanistische verenigingen brengen we niet alleen organisaties en verenigingen samen, maar in de eerste plaats mensen. Mensen die de mens een warm hart toedragen. Elke mens!

Dus ook de jongens en meisjes van het VHEMT.

En als u wil weten waar dat feestje is, kan u surfen naar deMens.nu.