Skeptics in the Pub 2015-2016

Op dinsdag 16 juni sloot de Nederlandse skepticus Pepijn van Erp het eerste seizoen af van Skeptics in the Pub. Vooraleer wij ons beraden over een tweede reeks, wil ik alvast een hele hoop mensen bedanken.

De grootste groep mensen is zowel de meest belangrijke als – helaas – de meest anonieme: ons publiek. Bedankt, allemaal, voor jullie komst, jullie interesse, vragen en gesprekken achteraf!

IMG_8189 (2)

Publiek 2

IMG_8292 (2)

IMG_8205 (2) IMG_8312 (2)

Jozef 1(Foto Jozef Van Giel)

Uiteraard ook een dikke merci aan alle sprekers: Griet Vandermassen, Bart Coenen, Katleen Gabriels, Marleen Finoulst, Maarten Boudry (bis), Tayson Peeters, Ronny Martens, Hetty Helsmoortel, Tim Trachet, Angelo Fasce, Sebastien Valkenberg, Johan Braeckman en Pepijn van Erp. Ann De Craemers sessie kon niet doorgaan wegens ziekte: haar willen we op het einde van volgend seizoen bedanken.

Griet

JVG_6390 (2)

(Foto Jozef Van Giel)

Met Eline Lowier van de Humanistische Jongeren was het leuk samenwerken aan de Young Skeptics in the Pub. Merci, madame. Johan Braeckman heeft dan weer enkele lezingen laten doorgaan onder de SitP-vlag. Bedankt, professor!

JVG_5989

(Foto Jozef Van Giel)

Dank je Jozef Van Giel voor de audio-opnames en de echte, scherpe foto’s! De opnames kunnen beluisterd worden op de website Kritisch Denken.

IMG_8697 (2)

Geen Skeptics in the Pub zonder de financiële SKEPP, waarvan u, beste lezers, allemaal reeds lid van bent zodat u onze activiteiten al gesteund hebt en blijft steunen! Merci, Paul, John, Ringo en Johan! En leden van Skepp, natuurlijk!

Rita De Vuyst was onze charmante gastvrouw in De Afkikker te Gent, waar de meeste sessies zijn doorgegaan. Lekker bier en af en toe een pittige, onverwachte vraag.

Rita

Geen Skeptics in the Pub zonder Brecht Decoene, die samen met zijn Duvel de meeste sprekers heeft ingeleid. Brecht geeft zelf ook lezingen over kritisch denken. We trekken reeds aan zijn mouw voor volgend seizoen.

Tot volgend seizoen.

1 gedachte op “Skeptics in the Pub 2015-2016

  1. Zooo jammer dat ik er niet kon bij zijn! Ik hoop dat er méér van dat komt.

Reacties zijn gesloten.